Názvosloví organických sloučenin - Kotvaltová Sezemská, Karolína, 1990- (Academia, 2020)
Příručka obsahuje aktuální pravidla pro tvorbu názvosloví organických sloučenin a je určena pro výuku organické chemie na středních i vysokých školách.