Účetní a daňové souvislosti přeměn obchodních společností - Skálová, Jana, 1967- (Wolters Kluwer, 2019)
Vymezení pojmů fúze a akvizice, česká právní úprava přeměn, účetní povinnosti společností vstupujících do fúze nebo rozdělení, přehled daní a daňových povinností, výklady o právních úpravách i účetních povinnostech přeshraničních fúzí.
Právní stav publikace k 1.9.2019
Keywords: přeměny obchodních společností -- Česko; účetnictví -- Česko; daně -- Česko; conversion of corporations -- Czechia; accounting -- Czechia; taxation -- Czechia; monografie; monographs