Obecné správní právo - Sládeček, Vladimír, 1954- (Wolters Kluwer, 2019)
Výklad základních pojmů a problémů z oblasti správního práva na základě právního stavu k 1. 8. 2019.
"Právní stav publikace je k 1.8.2019"--Rub titulní stránky
Keywords: správní právo -- Česko; veřejná správa -- Česko; administrative law -- Czechia; public administration -- Czechia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)