Předběžná opatření ve věcech ochrany proti domácímu násilí - Čuhelová, Kateřina (Právo prakticky, 2019)
Hmotněprávní a procesní úprava institutu, který má k dispozici osoba ohrožená domácím násilím. Text vychází z právního stavu k 1. 10. 2019.