Ženy a lokální politika : komunální volby v České republice v letech 1994-2018 z pohledu politické reprezentace žen - Maškarinec, Pavel, 1975- (Centrum pro studium demokracie a kultury, 2019)
Kniha se zaměřuje na analýzu faktorů, které přispívají k vyšší nebo naopak nižší úspěšnosti žen ve volbách do zastupitelstev všech více než šesti tisíc českých obcí v komunálních volbách mezi roky 1994 až 2018. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: 1994-2018; ženy v politice -- Česko -- od 1993; lokální politika -- Česko -- od 1993; politologický výzkum; women in politics -- Czechia -- 1993-; local policy -- Czechia -- 1993-; political science research; monografie; monographs