Ženy a lokální politika : komunální volby v České republice v letech 1994-2018 z pohledu politické reprezentace žen - Maškarinec, Pavel, 1975- (Politologická řada, 2019)
Kniha se zaměřuje na analýzu faktorů, které přispívají k vyšší nebo naopak nižší úspěšnosti žen ve volbách do zastupitelstev všech více než šesti tisíc českých obcí v komunálních volbách mezi roky 1994 až 2018.