Vyprávět příběh - Carrière, Jean-Claude, 1931-2021 (Limonádový Joe, 2014)
Úvahy o scénáristické tvorbě prokládá autor vtipnými postřehy, osobními reminiscencemi a vzpomínkami na slavné osobnosti světového filmu.