Windows 10 : průvodce uživatele - Pecinovský, Josef, 1946-; Pecinovský, Rudolf, 1954- (Grada Publishing, 2019)
Příručka známých českých odborníků nabízí aktualizovanou verzi k používání operačního systému Windows 10. Jednotlivé kapitoly se věnují aplikacím systému Windows 10, práci s okny, správě souborů a složek. Nechybí základní informace o nastavení systému a jeho částí; poslední kapitola představuje nový prohlížeč Microsoft Edge.
Obsahuje rejstřík
Keywords: Microsoft Windows 10 (operační systém); operační systémy; Microsoft Windows 10 (operating system); operating systems; příručky; handbooks and manuals