Windows 10 : průvodce uživatele - Pecinovský, Josef, 1946-; Pecinovský, Rudolf, 1954- (Průvodce (Grada), 2019)
Příručka známých českých odborníků nabízí aktualizovanou verzi k používání operačního systému Windows 10.