Právní psaní - Vučka, Jan, 1976- (C.H. Beck, 2019)
Rady, jak napsat stylisticky správný a zároveň srozumitelný právní text.
Keywords: právní jazyk; právo; odborné texty; psaný projev; legal language; law; professional texts; written language; příručky; handbooks and manuals