Rozdíly v odměňování žen a mužů v ČR : pracoviště, zaměstnání, stejná práce a rozklad faktorů - Křížková, Alena, 1975-; Pospíšilová, Kristýna; Maříková, Hana, 1960-; Marková Volejníčková, Romana (Ministerstvo práce a sociálních věcí, 2018)
Analýza faktorů, které přispívají k nerovnosti v odměňování žen a mužů v České republice.
Název z obálky
Keywords: odměňování -- Česko; rovné postavení mužů a žen -- Česko; gender -- Česko; diskriminace žen -- Česko; compensation -- Czechia; gender equality -- Czechia; gender -- Czechia; discrimination against women -- Czechia; kolektivní monografie; collective monographs