Dějiny divadla - Brockett, Oscar G. 1923-2010; Hildy, Franklin J. 1953- (Rybka Publishers, 2019)
Aktualizované vydání Brockettových Dějin divadla představuje přehled dějin divadla od doby jeho vzniku až do současnosti. Publikace, která vyniká mimořádným rozsahem a šíří záběru, mapuje vývoj divadelní tvorby v Evropě, ve Spojených státech amerických, ale také v Asii a Africe. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: dějiny divadla; světové drama -- dějiny; history of theater; world drama -- history; přehledy; surveys