Z Hanspaulky o svobodě - Jakl, Ladislav, 1959- (Institut Václava Klause, 2019)
Články věnované současným i nedávným problémům české, evropské a mezinárodní politiky.
Keywords: světová politika; evropská integrace; kritika politiky; world politics; European integration; political critics; Česko -- společnost a politika; Czechia -- society and politics; články; rozhovory; sborníky; journal articles; interviews; miscellanea