Je to horší, než jsem si myslel : texty, rozhovory, názory 2015-2018 - Strejček, Ivo, 1962- (Institut Václava Klause, 2019)
Texty, rozhovory, zamyšlení autora týkající se významných domácích i mezinárodních politických událostí v letech 2015-2018.
Keywords: 2011-2020; 2015-2018; světová politika -- 2011-2020; evropská integrace -- 2011-2020; world politics -- 2011-2020; European integration -- 2011-2020; Česko -- politika a vláda -- 2011-2020; země Evropské unie -- politika a vláda -- 2011-2020; Czechia -- politics and government -- 2011-2020; European Union countries -- politics and government -- 2011-2020; články; rozhovory; sborníky; journal articles; interviews; miscellanea