Člověk v drsné přírodě : průvodce přežitím s novými poznatky z let 2018-2019 - Pavlíček, Jaroslav, 1943- (65. pole, 2019)
Jak přežít v extrémních podmínkách spojených s vysokohorskou turistikou, jak si zachovat zdraví fyzické i duševní.