Co nemůžeme poznat : výprava na hranice vědění - Du Sautoy, Marcus, 1965- (Zip (Argo : Dokořán), 2019)
Cílem knihy britského matematika a popularizátora vědy je zjistit, zda existují vědecké otázky, na které z principu nikdy nebudeme znát odpověď.