Krízový manažment podniku - Gozora, Vladimír, 1949- (Wolters Kluwer, 2017)
Učebnice přibližuje základní funkci a různé procesy krizového managementu podniku.
Pod názvem: VŠEMVS, Vysoká škola ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave
Keywords: podnikový management; krizový management; industrial management; crisis management; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)