Dejiny ekonomických teórií - Lisý, Ján, 1950- (Wolters Kluwer, 2018)
Kapitoly sledují historický vývoj různých ekonomických teorií od starověku do 20. století.
Keywords: dějiny ekonomických teorií; history of economic thought; kolektivní monografie; collective monographs