Ve tvých snech - Higgins, Kristan (Ikar, 2019)
Román pro ženy ze současnosti od úspěšné americké autorky o tom, že pravá láska možná čeká hned za rohem. V městečku Manningsport žije jen pár stovek obyvatel, takže najít tu svého životního partnera není zrovna snadné. Emmaline Nealová tuhle snahu už téměř vzdala, ale nyní potřebuje alespoň přesvědčit nějakého přijatelného kandidáta, aby jí dělal doprovod na svatbu jejího expřítele. Protože se nepovažuje za krásnou, úspěšnou ani zajímavou, předpokládá, že má téměř nulovou šanci na úspěch. O to větší je její překvapení, když o ni projeví zájem místní krasavec Jack Holland. Začne si Emmaline více věřit, a najde dvojice společné štěstí?
Keywords: americké romány; romány pro ženy; American fiction; women's novels