Moderní oxfordský slovník 20. století - Teed, Peter (Knižní klub : Iris, 1994)
Slovník obsahuje v abecedně uspořádaných heslech stručný přehled nejdůležitějších událostí, pojmů a osobností 20.století.
Přeloženo z anglického originálu A dictionary of twentieth century history 1914-1990 vydaného v roce 1992
Keywords: encyklopedie; encyclopedias; 20. století; světové dějiny -- 20. století; události -- 20. století; osobnosti -- 20. století; world history -- 20th century; events -- 20th century; celebrities -- 20th century