Kniha pro multipotenciály : buďte vším, čím chcete - Wapnick, Emilie, 1984- (Portál, 2019)
Rady a tipy pro všechny, kteří mají mnoho talentů, zájmů a věnují se - ať už postupně, nebo zároveň - řadě různých projektů. Autorka radí, pomocí jakých strategií se dá zaměřit na více projektů. Jak se vypořádat s pocity, jako je strach, že člověk nebude nejlepší, či vina, protože o něco ztratil zájem. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: schopnosti; volba povolání; profesní poradenství; rozvoj kariéry; pracovní spokojenost; abilities; vocational guidance; vocational counseling; career development; job satisfaction; multipotencionalita; populárně-naučné publikace; popular works