Kniha pro multipotenciály : buďte vším, čím chcete - Wapnick, Emilie, 1984- (Portál, 2019)
Rady a tipy pro všechny, kteří mají mnoho talentů, zájmů a věnují se - ať už postupně, nebo zároveň - řadě různých projektů.