Základy speciální pedagogiky - Švarcová-Slabinová, Iva, 1941- (Parta, 2012)
Přehled speciální pedagogiky ve vysokoškolské učebnici.
Terminologický slovník
Keywords: speciální pedagogika; osoby se zdravotním postižením; integrovaná výchova a vzdělávání; sociální integrace; special education; people with disabilities; integrated education; social integration; učební texty; educational texts