Moderní léčba syndromu diabetické nohy - Tošenovský, Patrik, 1969-; Edmonds, M. E. (Galén, 2004)
Monografie podává nejdůležitější informace o moderní diagnostice, léčbě a prevenci syndromu diabetické nohy.
Keywords: diabetická noha; chirurgická terapie; diabetic foot; surgical therapeutics; sborníky; miscellanea