Planetarium : račte vstoupit do muzea : otevřeno kdykoli - Prinja, Raman, 1961- (Albatros, 2019)
Velkoformátový ilustrovaný atlas vesmíru. Čtenáři se díky této knize ocitají v muzeu Planetárium. V jednotlivých galeriích se postupně seznámí s planetami i planetkami, se Sluncem, hvězdami i souhvězdími, černými dírami, galaxiemi a vesmírem jako takovým.
"Science museum"--Obálka
Obsahuje rejstřík
Keywords: vesmír; planety (astronomie); sluneční soustava; universe; planets; solar system; populárně-naučné publikace; publikace pro děti; popular works; children's literature