Animalium : račte vstoupit do muzea : otevřeno kdykoli - Broom, Jenny (Albatros, 2016)
Ilustrovaná publikace pro děti představuje přes 160 druhů zvířat. Druhy jsou seřazeny podle svého postavení v evolučním procesu a zachycují tak vývoj živočišné říše v průběhu času.
Obsahuje rejstřík
Keywords: živočichové; ekologie živočichů; fylogeneze živočichů; animals; animal ecology; animal phylogeny; populárně-naučné publikace; obrazové publikace; publikace pro děti; popular works; pictorial works; children's literature