Animalium : račte vstoupit do muzea : otevřeno kdykoli - Broom, Jenny (Albatros, 2016)
Ilustrovaná publikace pro děti představuje přes 160 druhů zvířat. Druhy jsou seřazeny podle svého postavení v evolučním procesu a zachycují tak vývoj živočišné říše v průběhu času.