Akta Snowden : úplný příběh nejhledanějšího muže světa - Harding, Luke, 1968- (CPress, 2017)
Hrdina dnešní doby? Nebo naopak vlastizrádce, který má být souzen? Názory se různí. Kdo je však ve skutečnosti Edward Snowden? Jaká je jeho motivace, jak se odvíjel celý příběh vynesení přísně tajných informací, které otřásly nejen občanskou veřejností, ale i politickou scénou? Odpovědi na tyto, ale i další otázky naleznete v knize renomovaného novináře Luka Hardinga, jenž stvořil fakty nabitou publikaci, která se čte jako napínavý špionážní román. Nakladatelská anotace.
"Knižní předloha k filmu Snowden"--Obálka
Přeloženo z angličtiny
Keywords: Snowden, Edward J., -- 1983-; Spojené státy americké. -- National Security Agency; 21. století; zpravodajské služby -- Spojené státy americké -- 21. století; whistleblowing -- Spojené státy americké; únik informací -- Spojené státy americké; kybernetická špionáž -- Spojené státy americké; informační bezpečnost -- Spojené státy americké; intelligence service -- United States -- 21st century; whistle blowing -- United States; leaks (disclosure of information) -- United States; cyber espionage -- United States; information security -- United States; literatura faktu; non-fiction