Zákon o ochraně utajovaných informací a o bezpečnostní způsobilosti : komentář - Dvořák, Jan, 1987-; Chrobák, Jiří (Wolters Kluwer, 2018)
Komentované znění zákona o ochraně utajovaných informací a o bezpečnostní způsobilosti na základě právního stavu k 7. 3. 2018.
"Právní stav publikace je k 7.3.2018"--Rub titulní stránky
Keywords: utajované informace -- Česko; ochrana utajovaných skutečností -- Česko; informační bezpečnost -- Česko; classified information -- Czechia; official secrets protection -- Czechia; information security -- Czechia; zákony; komentáře; laws; commentaries