Karel Souček : data a svědectví o jeho cestě životem a uměním - Kotalík, Jiří, 1920-1996 (Odeon, 1983)
Monografie o význačném českém malíři Karlovi Součkovi/1915-1982/ přináší shrnující pohled na jeho dílo. Publikace obsahuje resmé v jazyce ruském a německém.
Výběr z lit
Keywords: Souček, Karel, -- 1915-1982; české výtvarné umění; životopisná literatura