Chladnokrevně : pravdivé vylíčení čtyřnásobné vraždy a jejích důsledků - Capote, Truman, 1924-1984 (Odeon, 1968)
Román je literárním zpracováním faktografického materiálu o děsivé vraždě farmářské rodiny, která otřásla Amerikou v roce 1959.
Keywords: americká literatura; psychologické romány