Den pro Šakala - Forsyth, Frederick, 1938- (Pro edici Světová literatura Lidových novin vydalo nakladatelství Euromedia Group, 2005)
Na historickém pozadí sugestivně vylíčený fiktivní příběh profesionálního vraha, připravujícího se na atentát na francouzského prezidenta.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: anglické romány; politické romány; thrillery (romány); English fiction; political novels; thrillers (novels)