Rozvoj vytrvalostních schopností - Panuška, Přemysl (Edice Českého olympijského výboru. Modrá řada, 2014)
Kniha je vztažena k veslování, ale principy a detaily jsou využitelné i v ostatních cyklických sportech. Jsou zde popsány jednotlivé etapy dlouhodobého rozvoje sportovce již od dětství, vyznačeny stupně vývoje výkonnosti, po kterých by dítě mělo při metodicky správně vedeném tréninku projít. Nakladatelská anotace. Kráceno.