Aktivní gerontologie, aneb, Jak stárnout dobře - Macháčová, Kateřina; Holmerová, Iva, 1955- (Mladá fronta, 2019)
Publikace čtenáře seznamuje s problematikou stárnutí a přivádí k zamyšlení nad tím, jak bude naše stáří vypadat. Každý z nás by měl dodržovat zásady zdravého životního stylu a pracovat na osobním rozvoji, aby stáří mohlo být důstojnou etapou života.
Keywords: senioři; aktivní stárnutí; gerontologie; zdravý životní styl; kvalita života; older people; active aging; gerontology; healthy lifestyle; quality of life; kolektivní monografie; collective monographs