|
|
|
|
LEADER |
01780nam a2200457 i 4500 |
001 |
93864 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20191119132837.0 |
007 |
ta |
008 |
181018s2018 xr a d p 000 0 cze d |
999 |
|
|
|c 93864
|d 93864
|
020 |
|
|
|a 978-80-904093-3-0
|q (brožováno) :
|c Kč 289,00
|
040 |
|
|
|a KLG001
|b cze
|d BOA001
|e rda
|
072 |
|
7 |
|a 642
|x Číšnictví. Servírování
|2 Konspekt
|9 19
|
072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
080 |
|
|
|a 642.6/.7
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 642.63
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (075.3)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Hrbková, Zdeňka
|7 mzk2009539621
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Nové stolničení v kostce /
|c Zdeňka Hrbková
|
250 |
|
|
|a 1. vydání
|
264 |
|
1 |
|a Divec :
|b Radek Runštuk - R plus,
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 244 stran :
|b ilustrace ;
|c 21 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
490 |
1 |
|
|a Gastronomie
|
500 |
|
|
|a "1. vydání - dotisk v nakladatelství Radek Runštuk - R plus"--Tiráž
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
650 |
0 |
7 |
|a stolničení
|7 ph126113
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a číšnictví
|7 ph128234
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a table setting
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a table service
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a učebnice středních škol
|7 fd133771
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a textbooks (secondary)
|2 eczenas
|
830 |
|
0 |
|a Gastronomie (R plus)
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
942 |
|
|
|2 udc
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 641HRBKOVÁZ
|7 0
|8 BOOK
|9 152077
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 005
|d 2019-10-22
|o 641/HRBKOVÁ,Z.
|p 420010180831
|r 2019-10-22
|v 289.00
|x N: nákup;
|y 01
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 641HRBKOVÁZ
|7 0
|8 BOOK
|9 152078
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2019-10-22
|l 2
|m 3
|o 641/HRBKOVÁ,Z.
|p 420010180832
|r 2021-11-13
|s 2021-10-16
|v 289.00
|w 2019-10-22
|x N: nákup;
|y 04
|