Filosofický slovník - Blecha, Ivan, 1957- (Fin, 1995)
Filozofický slovník je díky své přístupné formě určen širší čtenářské veřejnosti.
Keywords: filozofie; oborová terminologie; philosophy; terminology (professional); výkladové slovníky; explanatory dictionaries