Laboratorní cvičení z biologie a biochemie mikroorganismů - Hodek, Petr, 1959-; Páca, Jan; Šulc, Miroslav, 1972- (Karolinum, 2009)
Základy mikrobiologické práce ve vysokoškolských skriptech.
500 výt.
Keywords: mikrobiologie; microbiology; učebnice vysokých škol; laboratorní cvičení; textbooks (higher); laboratory manuals