Laboratorní cvičení z biologie a biochemie mikroorganismů - Hodek, Petr, 1959-; Páca, Jan; Šulc, Miroslav, 1972- (Učební texty Univerzity Karlovy v Praze, 2009)
Základy mikrobiologické práce ve vysokoškolských skriptech.