Vnitřní konstituce média - Kuklová, Jana (Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta, 2017)
Práce se zaobírá vnitřní skladbou média.
Keywords: Flusser, Vilém, -- 1920-1991; filozofie médií; media philosophy; monografie; monographs