Mentoring v učitelství : výzkumný záměr Učitelská profese v měnících se požadavcích na vzdělávání - Píšová, Michaela, 1952-; Duschinská, Karolina (Univerzita Karlova v Praze, Pedagogická fakulta, 2011)
Koncepční uchopení mentoringu a jeho role z hlediska současného stavu poznání učitelské profese a procesů profesního rozvoje.
200 výtisků
Keywords: mentorství; vzdělávání učitelů; profesní rozvoj; učitelská profese; vzdělávací programy -- Česko; mentoring; teacher education; professional development; teacher career; educational programs -- Czechia; výzkumné studie; research studies