Odraz středoevropských minoritních kultur ve sportu - Blecking, Diethelm, 1948-; Waic, Marek, 1956- (Karolinum, 2010)
Příspěvky se zabývají problematikou interkulturality ve sportu.
Přeloženo z němčiny
Keywords: dějiny sportu -- Evropa střední; dialog kultur -- Evropa střední; history of sports -- Europe, Central; dialogue of cultures -- Europe, Central; sborníky; miscellanea