Tajemství filmové řeči : proč funguje americký film? - Boorstin, Jon, 1946- (Universum (Euromedia Group), 2019)
Publikace představuje teoretický rozbor působení konkrétních hollywoodských filmů na diváka a prostředků, které filmoví tvůrci za tímto účelem používají.