Podnikové praktikum - materiály ke cvičení - Králová, Alena, 1958-; Berková, Kateřina, 1984-; Fišerová, Marie, 1960- (Vysoká škola ekonomická - nakladatelství Oeconomica, 2018)
Příklady a úkoly věnované různým problémům z oblasti podnikové administrativy.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví
Keywords: podniková ekonomika -- Česko; managerial economics -- Czechia; učebnice vysokých škol; praktická cvičení; textbooks (higher); problems, exercises, etc.