International investing and market risk in practical examples - Dvořák, Michal (Vysoká škola ekonomická, Nakladatelství Oeconomica, 2018)
Učebnice je věnována vybraným aspektům investování a řízení rizik.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví
Keywords: finanční investování; finanční trhy; mezinárodní finance; riziko (ekonomie); financial investments; financial market; international finance; risk (economic theory); učebnice vysokých škol; textbooks (higher)