Úvod do praxe mediální komunikace - Váňa, Daniel; Horký, Petr, 1973- (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2017)
Základy mediální komunikace. Skriptum.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Národohospodářská fakulta
Keywords: mediální komunikace; communication in mass media; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)