Daně v účetnictví u obchodních společností : schémata, příklady a testy - Müllerová, Libuše, 1945-; Skálová, Jana, 1967- (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2018)
Učebnice obsahuje příklady a testy k účetní a daňové problematice.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví
Keywords: účetnictví -- Česko; daně -- Česko; obchodní společnosti; accounting -- Czechia; taxation -- Czechia; corporations; učebnice vysokých škol; praktická cvičení; testy; textbooks (higher); problems, exercises, etc.; tests