Daně v účetnictví u obchodních společností : schémata, příklady a testy - Müllerová, Libuše, 1945-; Skálová, Jana, 1967- (Vysokoškolská skripta, 2018)
Učebnice obsahuje příklady a testy k účetní a daňové problematice.