Dělník, šéf, člověk: Tomáš Baťa (1876-1932) : přehledy, myšlenky, výběrová bibliografie = Factory worker, boss, fellow - Tomáš Baťa (1876-1932) : basic information, thoughts, selected bibliography - Maroszová, Jana, 1982- (Vysoká škola ekonomická v Praze, Nakladatelství Oeconomica, 2019)
Životní osudy, podnikatelská činnost, citáty a výroky úspěšného podnikatele Tomáše Bati.
Pod názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze - Centrum informačních a knihovnických služeb
200 výtisků
Keywords: Baťa, Tomáš, -- 1876-1932; 1876-1932; 20. století; 19.-20. století; podnikatelé -- Česko -- 19.-20. století; podnikání -- Česko -- 20. století; Baťova soustava řízení; úspěch v podnikání; názory a postoje; businessmen -- Czechia -- 19th-20th centuries; business -- Czechia -- 20th century; Bata system of management; success in business; views and attitudes; projevy; články; úvahy; přehledy; výběrové bibliografie; speeches; journal articles; essays; surveys; selective bibliography