Psychologie masových vrahů : příběhy temné duše a nemocné společnosti - Drbohlav, Andrej, 1980- (Grada, 2015)
Monografie věnovaná psychologii masových vrahů. Poutavě napsaná knížka může přinést poučení nejen kriminalistům, ale i širší veřejnosti.
Keywords: masoví vrazi; psychologie osobnosti; speciální psychopatologie; masové vraždy; investigativní psychologie; mass murderers; psychology of personality; special psychopathology; mass murder; investigative psychology; monografie; monographs