P3M : řízení projektu, řízení programu, řízení portfolia - Řeháček, Petr, 1963- (Ekopress, 2019)
Kapitoly přibližují principy projetkového řízení, řízení programu nebo portfolia.
Keywords: projektový management; project management; příručky; handbooks and manuals